Εύκολες συνταγές

Απολαμβάνοντας μπριζόλα στο σπίτι

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε μια συνταγή απόλαυσης μπριζόλας στο σπίτι;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Πριν φτιάξετε αυτή τη συνταγή, καλύψτε τα μέρη της εστίας που δεν θα χρησιμοποιήσετε με εφημερίδα. Βάλτε ακόμη και εφημερίδα στον πάγκο και μετά δεν καθαρίζεται πιο εύκολα γιατί πιτσιλίζει πολύ λάδι. Και κλείνοντας το καπάκι του εξατμίζεται και σχηματίζεται νερό και δεν μπορούμε να πάρουμε τη συνοχή που θέλουμε.

Αρχικά, ας ζεστάνουμε καλά το τηγάνι μας από το τεφλόν. Ένα ριγέ τηγάνι από τεφλόν είναι πιο κατάλληλο για καλύτερο σφράγισμα. Προσθέστε λάδι στο ζεστό τηγάνι και όταν το λάδι είναι ζεστό, μοιράστε το σκόρδο στη μέση και βυθίστε το στο λάδι για να μην γρατσουνίσει το τηγάνι βάζοντάς το με ένα πιρούνι. Και μείνε μέσα. Ας βάλουμε το κρέας δίπλα δίπλα. Το τηγάνι πρέπει να είναι πολύ ζεστό για να μην αφήνει το κρέας το ζουμί του.
Ψήνουμε το κρέας μας και από τις δύο πλευρές. Προσθέστε αλάτι και αλεσμένο μαύρο πιπέρι σε αυτά. Όταν ψηθεί καλά, δηλαδή να ροδίσει ελαφρώς. Του βάζω βούτυρο.
Θα πρέπει να είναι ελαφρώς ροζ εσωτερικά, οπότε κρατήστε το χρόνο μαγειρέματος μικρό. Μπορείτε να το παραψήσετε αν θέλετε, αν δεν σας αρέσει αυτή η ροζ εμφάνιση, αλλά αυτό θα κάνει το κρέας να γίνει σκληρό και θα βγει από τη μπριζόλα.

Προτιμήσαμε ποιμενική σαλάτα και έτοιμες τηγανητές πατάτες στο πλάι. Μπορείτε να το σερβίρετε με όποια άλλη συνταγή θέλετε, όπως ρύζι ή λαχανικά.

Καλή τύχη σε όσους θα το δοκιμάσουν τώρα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button